Online

online marketingIn online investeren om bij te blijven, daar doen we niet aan mee. Wij geloven in de boodschap. En die boodschappen communiceren we. Werkt dat het beste met een app? Dan maken we die. Liever een responsive website, met alles erop en eraan? Wij nemen het proces van begin tot eind uit handen.

E-mailmarketing

E-mailmarketing wordt nog steeds belangrijker. We doen niets liever dan je e-mailmarketingbeleid onder de loep nemen en optimaliseren. Hierin geldt voor ons ‘meten = weten’, we baseren onze keuzes niet op gevoel, maar op cijfers. We sturen op open rates, click through rates en bounce rates. Ook adviseren we je over het verzamelen van mailadressen en de juridische aspecten die hierbij horen. Saai? Niet als na elke nieuwsbrief een piek in je bezoekersaantallen verschijnt en je de aanvragen of donaties ziet binnenstromen.

Social media

Via social media kun je je trouwste fans bereiken en je doelgroep in het hart raken. Onze specialisten weten precies welke kanalen bij jouw boodschap passen. We denken graag conceptueel met je mee!

Google Adwords en SEA

Via Google Adwords (en voor goede doelen Google Ad Grants) bereiken we de mensen die bewust op zoek zijn. Ze weten misschien nog niet dat ze op zoek zijn naar jouw organisatie, maar daar helpen we ze graag bij door ze bij het relevante zoekwoord een activerende advertentie te laten zien.

We weten wat we doen

We werken samen met de beste technische partners, die voorop lopen in het vak. Daarom kunnen we perfecte producten leveren, uitmuntend in de boodschap, perfect in de techniek. Zodat jouw idealen werkelijkheid worden.