Skip to main content

ons bureau

Dit zijn wij. Strategisch, creatief en nuchter.

Wil je ook bij ons werken?

Check de vacatures
en mail Bert!

Wil je ook bij ons werken?

Check de vacatures en app Bert!

We willen inspireren.

Vertellen wie jij bent, dat motiveert ons.

In verschillende teams werken we vol overgave aan jouw opdracht. Ieder teamlid heeft z’n eigen expertise. We schakelen elkaar in waar nodig. We delen allemaal het idee dat de wereld nog een beetje mooier kan worden. Dat maakt ons hecht. Klanten waarvoor we werken delen dit ideaal met ons. Van kleine initiatieven, tot internationale bedrijven.

Zo werken we.

Je hebt contact met jouw eigen accountmanager. Deze zet de opdracht door naar een team van mensen die het beste bij jouw opdracht past. Samen met de projectleider wordt een offerte en planning gemaakt. Soms is het voor jou gemakkelijker om direct met onze studio of online expert contact te hebben. Dat is dus ook geen probleem, wij houden van korte lijntjes.

Zo begonnen we.

In 1998 begonnen Bert de Jong en Thom Deelstra met het adviseren van ideële organisaties. Op pad door de ijzige kou van Georgië om dat ene gezin te interviewen en naar Afrika voor het maken van een aids-preventie documentaire zijn gedenkwaardige projecten. In de loop van de jaren groeit Deelstra & de Jong uit tot een communicatiebureau in Montfoort, gewoon in de polder.

Wij werken voor:

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken?

Neem contact op met Bert, onze directeur!

Bert de Jong
Directeur, oprichter, communicatieadviseur en schrijver

Mail Bert