Skip to main content

ons bureau

Dit zijn wij. Strategisch, creatief en nuchter.

Wil je ook bij ons werken?

Check de vacatures
en mail Bert!

Wil je ook bij ons werken?

Check de vacatures en app Bert!

We willen inspireren.

Vertellen wie jij bent, dat motiveert ons.

In verschillende teams werken we vol overgave aan jouw opdracht. Ieder teamlid heeft z’n eigen expertise. We schakelen elkaar in waar nodig. We delen allemaal het idee dat de wereld nog een beetje mooier kan worden. Dat maakt ons hecht. Klanten waarvoor we werken delen dit ideaal met ons. Van kleine initiatieven, tot internationale bedrijven.

Zo werken we.

Je hebt contact met jouw eigen accountmanager. Deze zet de opdracht door naar een team van mensen die het beste bij jouw opdracht past. Samen met de projectleider wordt een offerte en planning gemaakt. Soms is het voor jou gemakkelijker om direct met onze studio of online expert contact te hebben. Dat is dus ook geen probleem, wij houden van korte lijntjes.

Zo begonnen we.

In 1998 begonnen Bert de Jong en Thom Deelstra met het adviseren van ideële organisaties. Op pad door de ijzige kou van Georgië om dat ene gezin te interviewen en naar Afrika voor het maken van een aids-preventie documentaire zijn gedenkwaardige projecten. In de loop van de jaren groeit Deelstra & de Jong uit tot een communicatiebureau in Montfoort, gewoon in de polder.

Wij werken voor:

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken?

Neem contact op met Bert, onze directeur!

Bert de Jong
Directeur, oprichter, communicatieadviseur en schrijver

Mail Bert

Positionering

Scholengemeenschap Echnaton in Almere vroeg ons een nieuwe huisstijl te ontwerpen. Leren in beweging: dat typeert deze toffe, sportieve en talentgerichte middelbare school. Vanuit die positionering zijn we begonnen met de nieuwe huisstijl. We hebben een beeldmerk gemaakt met veel beweging en nieuwe frisse kleuren. Naast de nieuwe huisstijl hebben we een wervingscampagne ontwikkeld, promovideo’s, website, social media, banners en nog meer leuke items. Echnaton is blij en wij ook!

Om groep 7 en 8 kinderen echt een goede eerste indruk te geven hebben we een promovideo gemaakt. Leerlingen van Echnaton vertellen maar laten ook zien wat Echnaton te bieden heeft. En wat ze zelf zo leuk vinden. We hebben het in de vorm van een radioprogramma gegoten want op Echnaton kunnen jongeren leren om radio te maken. Een unieke school!

Zelf ook nieuwe positionering?

Weet jij waar je als school onderscheidend in bent? Neem contact op met: bert@deelstraendejong.nl

 

 

Driestar College

Twee jaar lang geen fysieke events voor groep 7, 8 leerlingen en ouders. Dat was een omschakeling, maar het biedt ook mogelijkheden. Voor deze middelbare school in Gouda, Lekkerkerk en Leiden bedachten we een online tour door de school. De tour kon je volgen door aanwijzingen op een poster met qr-codes. Daarmee ging je naar de website met video’s en opdrachten. Enthousiaste leerlingen en docenten gaven een kijkje in de school. Er kon ook een code gekraakt worden met een toffe prijs.

Speciale box

Alle groep 8 leerlingen uit de regio kregen hiervoor een speciale box met daarin de poster en allerlei andere tools om de opdrachten uit te voeren (bijv. een Goudse stroopwafel, een meetlint, een festivalarmbandje). Op de dag dat de tour online ging, zaten ook docenten online klaar om over verschillende onderwerpen door te praten. Het waren geslaagde online Open Dagen met veel enthousiaste reacties, inzendingen en duizenden bezoekers. Aan de bezoekersaantallen op de website te zien, scoorde deze online aanpak vele malen beter dan een fysieke Open Dag. Ook meer groep 7 leerlingen keken mee.

Zelf ook leerlingwerving?

Wil je je leerlingwerving ook een impuls geven? Neem contact op met: simone@deelstraendejong.nl