Skip to main content

fondsenwerving

Raak het hart van je achterban

Specialist in fondsenwerving

Jouw missie centraal

Fondsenwerving is een vak apart. Met onze jarenlange ervaring in de wereld van de goede doelen, weten we waar we het over hebben.

Dan hebben we het over fondsenwerving offline, met bijvoorbeeld een steengoede mailing naar prospects of juist de meest trouwe donateurs, gevolgd door een telemarketingcampagne. We bemoeien ons dan ook met je database, om je te adviseren over de beste doelgroepsegmentatie.

Ook voor online fondsenwerving kun je bij ons terecht, we maken de beste e-mailings, banners, social-mediacampagnes of zelfs hele (campagne)websites.

Zo werken wij:

  1. We beginnen bij het begin: we gaan in gesprek. Om alle informatie te verzamelen die nodig is en geven je alvast wat tips en ideeën.
  2. We maken een plan en presenteren het idee. Met een projectteam zoeken we naar een concept waar je meteen van in de wolken bent. Daarbij zetten we, samen met jou, een degelijke donor journey op. We zijn altijd transparant over de verwachte kosten.
  3. We gaan met z’n allen aan de slag. We ontzorgen je graag helemaal, maar dat hoeft niet. Fondsenwervende mailings begeleiden we van begin tot eind. Dus vanaf het eerste idee tot de mailing op de deurmat van je (potentiële) donateur ligt. Ook bij online concepten kunnen we je alles uit handen nemen. We ontwerpen, we laten bouwen en begeleiden dit hele proces.
  4. We delen de resultaten. We maken altijd een goede analyse van de resultaten. Of het nu om een online of offline campagne gaat.

 

Hoe wil jij de wereld
beter maken? Met wie
wil je dat doen,
wie is je doelgroep?

Meer werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met één van onze fondsenwervers!

Bert de Jong
Fondsenwerver

Mail Bert

Else Schaap
Fondsenwerver

Mail Else

Pieter Strijbis
Data-analist

Mail Pieter

Ellen Hartog
Online specialist

Mail Ellen

Edwin Grootendorst 
Strategisch Marketeer / Fondsenwerver

Mail Edwin

Lees ook wat we voor je
kunnen betekenen in

COMMUNICATIE

Positionering

Scholengemeenschap Echnaton in Almere vroeg ons een nieuwe huisstijl te ontwerpen. Leren in beweging: dat typeert deze toffe, sportieve en talentgerichte middelbare school. Vanuit die positionering zijn we begonnen met de nieuwe huisstijl. We hebben een beeldmerk gemaakt met veel beweging en nieuwe frisse kleuren. Naast de nieuwe huisstijl hebben we een wervingscampagne ontwikkeld, promovideo’s, website, social media, banners en nog meer leuke items. Echnaton is blij en wij ook!

Om groep 7 en 8 kinderen echt een goede eerste indruk te geven hebben we een promovideo gemaakt. Leerlingen van Echnaton vertellen maar laten ook zien wat Echnaton te bieden heeft. En wat ze zelf zo leuk vinden. We hebben het in de vorm van een radioprogramma gegoten want op Echnaton kunnen jongeren leren om radio te maken. Een unieke school!

Zelf ook nieuwe positionering?

Weet jij waar je als school onderscheidend in bent? Neem contact op met: bert@deelstraendejong.nl

 

 

Driestar College

Twee jaar lang geen fysieke events voor groep 7, 8 leerlingen en ouders. Dat was een omschakeling, maar het biedt ook mogelijkheden. Voor deze middelbare school in Gouda, Lekkerkerk en Leiden bedachten we een online tour door de school. De tour kon je volgen door aanwijzingen op een poster met qr-codes. Daarmee ging je naar de website met video’s en opdrachten. Enthousiaste leerlingen en docenten gaven een kijkje in de school. Er kon ook een code gekraakt worden met een toffe prijs.

Speciale box

Alle groep 8 leerlingen uit de regio kregen hiervoor een speciale box met daarin de poster en allerlei andere tools om de opdrachten uit te voeren (bijv. een Goudse stroopwafel, een meetlint, een festivalarmbandje). Op de dag dat de tour online ging, zaten ook docenten online klaar om over verschillende onderwerpen door te praten. Het waren geslaagde online Open Dagen met veel enthousiaste reacties, inzendingen en duizenden bezoekers. Aan de bezoekersaantallen op de website te zien, scoorde deze online aanpak vele malen beter dan een fysieke Open Dag. Ook meer groep 7 leerlingen keken mee.

Zelf ook leerlingwerving?

Wil je je leerlingwerving ook een impuls geven? Neem contact op met: simone@deelstraendejong.nl