MAGAZINE
GRAFISCH ONTWERP

MAGAZINE  GRAFISCH ONTWERP

Gezonde uitstraling voor maandelijks magazine

MMV

De Moermanvereniging (MMV) vroeg aan ons om hun magazine op te frissen. Het blad was aan vernieuwing toe. Het onderwerp? Gezondheid en voeding.

Het doel spreekt ons erg aan, deze vereniging zet de patiënt centraal. De patiënt is ‘in control’ en doet niet zomaar wat een behandelend arts zegt. De keuze voor gezonde voeding kan veel verschil maken.

In het blad Uitzicht staan veel verhalen in van (ex-) kankerpatiënten. Dit zijn zonder uitzondering levenslustige en energieke mensen met een eigen wil. We gaven het magazine daarom een vitale uitstraling. Het is fris, levendig en vriendelijk. We vernieuwden de fonts, vormen en het kleurenpalet. Verder staat het magazine boordevol achtergrondartikelen, tips en recepten

Nu geven we tien keer per jaar het magazine een mooie vorm. In nauw overleg met de redactie van Uitzicht stemmen we de fotografie af. Wij zorgen voor de coverfoto, de rest levert MMV aan. Waar nodig briefen we de fotograaf. MMV inspireert op deze manier niet alleen hun primaire doelgroep, maar ook ons!

Meer werk