Skip to main content

communicatie

Concepten die staan als een huis

Onze kracht is het totaalconcept

Betrokken zijn bij jou. Dat is onze basishouding. We trekken graag met je op en we luisteren goed. Wij willen weten wie je bent, wat je communicatievraagstukken écht zijn en wie je doelgroep is. Op basis daarvan adviseren we. Wat is nodig om jouw doelgroep te raken? Een (her)positionering, de aanpak van je  huisstijl of gaan we meteen met mooie middelen aan de slag? Waar nodig nemen we je werk uit handen.

Van het begin tot het eind

We weten van begin tot eind waar we het over hebben. We maken niet alleen een mooi ontwerp, maar verzorgen ook de productie. Online en offline. We hebben een groot netwerk, goede leveranciers met scherpe prijzen.

Tot onze diverse klantenkring, horen ook  scholen. We denken graag mee over een aansprekend concept voor leerlingwerving. We hebben jarenlange ervaring met het maken van (online) schoolgidsen, agenda’s, schoolwebsites en andere middelen.

Voor een aantal organisaties verzorgen we periodieken: magazines, mooi om te lezen en te zien. We doen de (eind)redactie en zorgen ervoor dat het concept staat als een huis. Datzelfde doen we online: we ontwikkelen aantrekkelijke websites en stellen creatieve contentkalenders samen.

We kunnen je tot in detail vertellen wat de mogelijkheden zijn. Uitweiden over communicatie- en contentstrategie, beeldtaal, vormentaal, huisstijl. Maar we kunnen je ook gewoon laten zien wat we doen:

Een greep uit ons werk

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Neem contact op met één van onze communicatieadviseurs.

Bert de Jong
Communicatieadviseur

Mail Bert

Simone Salm
Communicatieadviseur

Mail Simone

Ellen Hartog
Online specialist

Mail Ellen

Lees ook wat we voor je
kunnen betekenen in

FONDSENWERVING