Skip to main content

communicatie

Concepten die staan als een huis

Onze kracht is het totaalconcept

Betrokken zijn bij jou. Dat is onze basishouding. We trekken graag met je op en we luisteren goed. Wij willen weten wie je bent, wat je communicatievraagstukken écht zijn en wie je doelgroep is. Op basis daarvan adviseren we. Wat is nodig om jouw doelgroep te raken? Een (her)positionering, de aanpak van je  huisstijl of gaan we meteen met mooie middelen aan de slag? Waar nodig nemen we je werk uit handen.

Van het begin tot het eind

We weten van begin tot eind waar we het over hebben. We maken niet alleen een mooi ontwerp, maar verzorgen ook de productie. Online en offline. We hebben een groot netwerk, goede leveranciers met scherpe prijzen.

Tot onze diverse klantenkring, horen ook  scholen. We denken graag mee over een aansprekend concept voor leerlingwerving. We hebben jarenlange ervaring met het maken van (online) schoolgidsen, agenda’s, schoolwebsites en andere middelen.

Voor een aantal organisaties verzorgen we periodieken: magazines, mooi om te lezen en te zien. We doen de (eind)redactie en zorgen ervoor dat het concept staat als een huis. Datzelfde doen we online: we ontwikkelen aantrekkelijke websites en stellen creatieve contentkalenders samen.

We kunnen je tot in detail vertellen wat de mogelijkheden zijn. Uitweiden over communicatie- en contentstrategie, beeldtaal, vormentaal, huisstijl. Maar we kunnen je ook gewoon laten zien wat we doen:

Een greep uit ons werk

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Neem contact op met één van onze communicatieadviseurs.

Bert de Jong
Communicatieadviseur

Mail Bert

Simone Salm
Communicatieadviseur

Mail Simone

Ellen Hartog
Online specialist

Mail Ellen

Lees ook wat we voor je
kunnen betekenen in

FONDSENWERVING

Positionering

Scholengemeenschap Echnaton in Almere vroeg ons een nieuwe huisstijl te ontwerpen. Leren in beweging: dat typeert deze toffe, sportieve en talentgerichte middelbare school. Vanuit die positionering zijn we begonnen met de nieuwe huisstijl. We hebben een beeldmerk gemaakt met veel beweging en nieuwe frisse kleuren. Naast de nieuwe huisstijl hebben we een wervingscampagne ontwikkeld, promovideo’s, website, social media, banners en nog meer leuke items. Echnaton is blij en wij ook!

Om groep 7 en 8 kinderen echt een goede eerste indruk te geven hebben we een promovideo gemaakt. Leerlingen van Echnaton vertellen maar laten ook zien wat Echnaton te bieden heeft. En wat ze zelf zo leuk vinden. We hebben het in de vorm van een radioprogramma gegoten want op Echnaton kunnen jongeren leren om radio te maken. Een unieke school!

Zelf ook nieuwe positionering?

Weet jij waar je als school onderscheidend in bent? Neem contact op met: bert@deelstraendejong.nl

 

 

Driestar College

Twee jaar lang geen fysieke events voor groep 7, 8 leerlingen en ouders. Dat was een omschakeling, maar het biedt ook mogelijkheden. Voor deze middelbare school in Gouda, Lekkerkerk en Leiden bedachten we een online tour door de school. De tour kon je volgen door aanwijzingen op een poster met qr-codes. Daarmee ging je naar de website met video’s en opdrachten. Enthousiaste leerlingen en docenten gaven een kijkje in de school. Er kon ook een code gekraakt worden met een toffe prijs.

Speciale box

Alle groep 8 leerlingen uit de regio kregen hiervoor een speciale box met daarin de poster en allerlei andere tools om de opdrachten uit te voeren (bijv. een Goudse stroopwafel, een meetlint, een festivalarmbandje). Op de dag dat de tour online ging, zaten ook docenten online klaar om over verschillende onderwerpen door te praten. Het waren geslaagde online Open Dagen met veel enthousiaste reacties, inzendingen en duizenden bezoekers. Aan de bezoekersaantallen op de website te zien, scoorde deze online aanpak vele malen beter dan een fysieke Open Dag. Ook meer groep 7 leerlingen keken mee.

Zelf ook leerlingwerving?

Wil je je leerlingwerving ook een impuls geven? Neem contact op met: simone@deelstraendejong.nl