Skip to main content

CONCEPT
TEKST
ONTWERP
FOTOGRAFIE
PRODUCTIE
ONLINE

CONCEPT  TEKST  ONTWERP  FOTOGRAFIE  PRODUCTIE  ONLINE

40 jaar vraagt om extra werving

Stichting Schuilplaats

Stichting Schuilplaats met wie we al een tijd mogen optrekken, vroeg ons advies in verband met het 40-jarig jubileum. Een mooi viermoment en moment om je doelgroep te bereiken.
We maakten een jubileummagazine met boeiende verhalen van cliënten en hulpverleners. Een licht, positief, en eerlijk magazine. Een gevarieerd blad en een echt bewaarexemplaar. Van idee tot uitwerking: redactieformule, interviews, teksten, fotografie, plank, ontwerp, drukwerk.

Extra kaart

Omdat de christelijke hulpverleningsorganisatie afhankelijk is van giften hebben we een fondsenwervende campagne opgezet ‘Word vriend van Schuilplaats’. In het hart van het magazine zat een kaart met de uitnodiging om vriend te worden zodat de hulpverlening voor iedereen toegankelijk wordt. De campagne is ook op social uitgerold.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Neem contact met ons op.

Simone Salm
Communicatieadviseur

Mail Simone

Meer magazines

Positionering

Scholengemeenschap Echnaton in Almere vroeg ons een nieuwe huisstijl te ontwerpen. Leren in beweging: dat typeert deze toffe, sportieve en talentgerichte middelbare school. Vanuit die positionering zijn we begonnen met de nieuwe huisstijl. We hebben een beeldmerk gemaakt met veel beweging en nieuwe frisse kleuren. Naast de nieuwe huisstijl hebben we een wervingscampagne ontwikkeld, promovideo’s, website, social media, banners en nog meer leuke items. Echnaton is blij en wij ook!

Om groep 7 en 8 kinderen echt een goede eerste indruk te geven hebben we een promovideo gemaakt. Leerlingen van Echnaton vertellen maar laten ook zien wat Echnaton te bieden heeft. En wat ze zelf zo leuk vinden. We hebben het in de vorm van een radioprogramma gegoten want op Echnaton kunnen jongeren leren om radio te maken. Een unieke school!

Zelf ook nieuwe positionering?

Weet jij waar je als school onderscheidend in bent? Neem contact op met: bert@deelstraendejong.nl

 

 

Driestar College

Twee jaar lang geen fysieke events voor groep 7, 8 leerlingen en ouders. Dat was een omschakeling, maar het biedt ook mogelijkheden. Voor deze middelbare school in Gouda, Lekkerkerk en Leiden bedachten we een online tour door de school. De tour kon je volgen door aanwijzingen op een poster met qr-codes. Daarmee ging je naar de website met video’s en opdrachten. Enthousiaste leerlingen en docenten gaven een kijkje in de school. Er kon ook een code gekraakt worden met een toffe prijs.

Speciale box

Alle groep 8 leerlingen uit de regio kregen hiervoor een speciale box met daarin de poster en allerlei andere tools om de opdrachten uit te voeren (bijv. een Goudse stroopwafel, een meetlint, een festivalarmbandje). Op de dag dat de tour online ging, zaten ook docenten online klaar om over verschillende onderwerpen door te praten. Het waren geslaagde online Open Dagen met veel enthousiaste reacties, inzendingen en duizenden bezoekers. Aan de bezoekersaantallen op de website te zien, scoorde deze online aanpak vele malen beter dan een fysieke Open Dag. Ook meer groep 7 leerlingen keken mee.

Zelf ook leerlingwerving?

Wil je je leerlingwerving ook een impuls geven? Neem contact op met: simone@deelstraendejong.nl