Echnaton

In Almere staat een hele gave middelbare school. Bij Echnaton helpen ze hun leerlingen om dat waar ze goed in zijn, nog beter te doen. Door veel sport en nota bene een eigen radiostation (EchnatonFM), kunnen de kinderen hun talenten ontwikkelen. Om kinderen zo te zien groeien, daar word je blij van. De school blijft niet onopgemerkt. Ze hebben inmiddels meerdere ambassadeurs aan hun zijde, zoals bijvoorbeeld oud-voetballer Clarence Seedorf.

Echnaton kwam bij ons terecht omdat hun website niet meer deed wat het moest doen. Het was te complex geworden en hierdoor was niet meer duidelijk waar de prioriteiten lagen en wat nu precies moest worden aangepakt. Bovendien was de oude website niet responsive, terwijl websites inmiddels vaker via de smartphone worden bezocht dan via de desktop. Zeker door jongeren!

Onze systematische aanpak sprak aan, waarbij we achtereenvolgens de strategie (doelstellingen, maar ook hoe om te gaan met social media), het functioneel ontwerp, het grafisch ontwerp en ten slotte de techniek van de website hebben aangepakt. Een intensief traject waarbij we snel moesten kunnen schakelen. “Dan helpt het als je een flexibel bureau hebt.”