Skip to main content

Ben jij een op en top regelaar? En spreken communicatie, fondsenwerving en design je aan? Dan zijn we op zoek naar jou. Ben jij onze nieuwe

Junior projectleider (m/v)

32 – 36 uur

Als projectleider zorg je voor een goede begeleiding van de projecten van onze klanten. Van opstart tot afronding, jij beheert het proces nauwkeurig. Je kent alle deadlines, zorgt dat input op tijd klaar staat, en bent een kei in het spotten van fouten. Je werkt veel samen met de verschillende accountmanagers. Met als einddoel: onze klanten echt blij maken met mooi werk.

In deze eigenschappen herken jij je:

  • Een enthousiaste teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken
  • Je hebt een hands on mentaliteit, bent een kei in regelen en laat niet los tot iets afgerond is
  • Budget bewaken is jouw ding: wijkt er iets af, jij ziet het meteen
  • Je hebt gevoel voor communicatie, taal (en design)

Heb je nog geen ervaring, maar herken je jezelf in deze vacature, solliciteer dan gerust!

Deelstra en De Jong werkt veel voor christelijke klanten. We verwachten van jou dat je affiniteit hebt met hun doelstelling, zodat je je kunt inleven in hun doelgroep.

Wat bieden wij?

  • Je werkt aan prachtige projecten die levens veranderen
  • Prima arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je leeftijd en ervaring
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid om ook thuis te werken
  • Enthousiaste collega’s
  • Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor creativiteit

Deelstra en De Jong
Van waarde zijn in de wereld? Daar geloven wij in. Als creatief communicatiebureau delen we de missie van onze klanten. Zodat zij meer mensen bereiken met hun verhaal. We werken voor scholen, goede doelen en duurzame, groene initiatieven. Positionering, strategie en fondsenwerving zijn onze specialismes. We vertalen ons advies in on- en offline communicatiemiddelen die onze eigen studio ontwerpt.

Naast hard werken vinden we het ook belangrijk om samen te ontspannen. Zo nemen we elke dag tijd voor een gezamenlijke pauze. En gaan we meerdere keren per jaar met elkaar op pad (ideeën voor leuke uitjes zijn altijd welkom)!

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan?
We ontvangen graag een motivatie en cv. Je kan dit mailen naar info@deelstraendejong.nl t.a.v. Bert de Jong. Reageren kan t/m zaterdag 15 oktober.
Heb je nog vragen over de vacature? Bel Bert dan via 0348-46 85 12.