Skip to main content

Ben jij een op en top regelaar? En spreken communicatie, fondsenwerving en design je aan? Dan zijn we op zoek naar jou. Ben jij onze nieuwe

Junior projectleider (m/v)

32 – 36 uur

Als projectleider zorg je voor een goede begeleiding van de projecten van onze klanten. Van opstart tot afronding, jij beheert het proces nauwkeurig. Je kent alle deadlines, zorgt dat input op tijd klaar staat, en bent een kei in het spotten van fouten. Je werkt veel samen met de verschillende accountmanagers. Met als einddoel: onze klanten echt blij maken met mooi werk.

In deze eigenschappen herken jij je:

  • Een enthousiaste teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken
  • Je hebt een hands on mentaliteit, bent een kei in regelen en laat niet los tot iets afgerond is
  • Budget bewaken is jouw ding: wijkt er iets af, jij ziet het meteen
  • Je hebt gevoel voor communicatie, taal (en design)

Heb je nog geen ervaring, maar herken je jezelf in deze vacature, solliciteer dan gerust!

Deelstra en De Jong werkt veel voor christelijke klanten. We verwachten van jou dat je affiniteit hebt met hun doelstelling, zodat je je kunt inleven in hun doelgroep.

Wat bieden wij?

  • Je werkt aan prachtige projecten die levens veranderen
  • Prima arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je leeftijd en ervaring
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid om ook thuis te werken
  • Enthousiaste collega’s
  • Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor creativiteit

Deelstra en De Jong
Van waarde zijn in de wereld? Daar geloven wij in. Als creatief communicatiebureau delen we de missie van onze klanten. Zodat zij meer mensen bereiken met hun verhaal. We werken voor scholen, goede doelen en duurzame, groene initiatieven. Positionering, strategie en fondsenwerving zijn onze specialismes. We vertalen ons advies in on- en offline communicatiemiddelen die onze eigen studio ontwerpt.

Naast hard werken vinden we het ook belangrijk om samen te ontspannen. Zo nemen we elke dag tijd voor een gezamenlijke pauze. En gaan we meerdere keren per jaar met elkaar op pad (ideeën voor leuke uitjes zijn altijd welkom)!

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan?
We ontvangen graag een motivatie en cv. Je kan dit mailen naar info@deelstraendejong.nl t.a.v. Bert de Jong. Reageren kan t/m zaterdag 15 oktober.
Heb je nog vragen over de vacature? Bel Bert dan via 0348-46 85 12.

Positionering

Scholengemeenschap Echnaton in Almere vroeg ons een nieuwe huisstijl te ontwerpen. Leren in beweging: dat typeert deze toffe, sportieve en talentgerichte middelbare school. Vanuit die positionering zijn we begonnen met de nieuwe huisstijl. We hebben een beeldmerk gemaakt met veel beweging en nieuwe frisse kleuren. Naast de nieuwe huisstijl hebben we een wervingscampagne ontwikkeld, promovideo’s, website, social media, banners en nog meer leuke items. Echnaton is blij en wij ook!

Om groep 7 en 8 kinderen echt een goede eerste indruk te geven hebben we een promovideo gemaakt. Leerlingen van Echnaton vertellen maar laten ook zien wat Echnaton te bieden heeft. En wat ze zelf zo leuk vinden. We hebben het in de vorm van een radioprogramma gegoten want op Echnaton kunnen jongeren leren om radio te maken. Een unieke school!

Zelf ook nieuwe positionering?

Weet jij waar je als school onderscheidend in bent? Neem contact op met: bert@deelstraendejong.nl

 

 

Driestar College

Twee jaar lang geen fysieke events voor groep 7, 8 leerlingen en ouders. Dat was een omschakeling, maar het biedt ook mogelijkheden. Voor deze middelbare school in Gouda, Lekkerkerk en Leiden bedachten we een online tour door de school. De tour kon je volgen door aanwijzingen op een poster met qr-codes. Daarmee ging je naar de website met video’s en opdrachten. Enthousiaste leerlingen en docenten gaven een kijkje in de school. Er kon ook een code gekraakt worden met een toffe prijs.

Speciale box

Alle groep 8 leerlingen uit de regio kregen hiervoor een speciale box met daarin de poster en allerlei andere tools om de opdrachten uit te voeren (bijv. een Goudse stroopwafel, een meetlint, een festivalarmbandje). Op de dag dat de tour online ging, zaten ook docenten online klaar om over verschillende onderwerpen door te praten. Het waren geslaagde online Open Dagen met veel enthousiaste reacties, inzendingen en duizenden bezoekers. Aan de bezoekersaantallen op de website te zien, scoorde deze online aanpak vele malen beter dan een fysieke Open Dag. Ook meer groep 7 leerlingen keken mee.

Zelf ook leerlingwerving?

Wil je je leerlingwerving ook een impuls geven? Neem contact op met: simone@deelstraendejong.nl