Van Iperen

Al jaren is land- en tuinbouwspecialist Van Iperen B.V. klant van ons. Zo’n klant waarmee je kunt lezen en schrijven. Wij zijn hun communicatieadviseur, reclamebureau en mediaspecialist. Af en toe gaan we het land met hen op, de modder in. Zelf zien, voelen en ruiken wat onze klant doet, maakt ons werk namelijk nóg beter.

De ‘feeling’ met het onderwerp is in dit geval hard nodig. In de land- en tuinbouw wordt het namelijk steeds wetenschappelijker. En om dan driemaal per jaar een superinhoudelijk relatiemagazine van A tot Z te verzorgen, moet je bijna net zoveel weten als de klant zelf. Naast de bladformule verzorgen we de interviews, de teksten, de fotografie, het grafisch ontwerp, het drukwerk en de verzending van het VIP magazine.

Van Iperen is vaak aanwezig op beurzen. We ontwikkelen regelmatig beursconcepten en helpen bij de uitvoering. Afgelopen jaar bleek vooral de Van Gogh stand, die we voor de Trade Fair bedachten, een groot succes. Niet in de laatste plaats door de selfie-actie met een living statue, waarmee we veel aandacht genereerden op social media.

Onderscheidend vermogen, daar draait het ook in de land- en tuinbouw om. In de manier waarop je je profileert, maar ook in de manier waarop je je klanten bedient. Daarom ontwikkelden we naast de website met eigen klantomgeving ook een speciale bestel app. Dankzij tal van handige tools weet Van Iperen haar klanten op allerlei manieren te ontzorgen.