Over Ons

Deelstra & de Jong bestaat al even. In 1998 startten Bert de Jong en Thom Deelstra letterlijk aan de keukentafel met het geven van communicatieadvies.

Bert en Thom in Senegal

Bert en Thom in Senegal

Het waren de jaren dat ideƫle organisaties ontdekten dat zichtbaar zijn steeds belangrijker is. Wat we nog steeds doen, deden we toen ook al: verhalen en idealen scherp krijgen en ze handig en aantrekkelijk positioneren in de markt. Indertijd aan de keukentafel, inmiddels met een krachtig team vanuit ons kantoor in Montfoort. De samenstelling wisselt wel eens, zo nam Thom Deelstra vanaf 1 januari 2013 wat meer afstand van het bureau. We werken nog steeds regelmatig met veel plezier samen. Als team professionals staan we altijd voor je organisatie en voor elkaar klaar. We delen vreugde en verdriet. We denken hierbij ook aan het overlijden van onze collega Jo de Putter begin 2015.

Strategie voor je organisatie

Achter iedere keuze zit een reden. Wie ben je als organisatie? Welk beeld heb je van jezelf? Matcht dit met het beeld dat de omgeving van je heeft? Waar wil je over pakweg een jaar staan? Zo kunnen idealen werkelijkheid worden. Vanuit strategie, naar uitvoering. Of dat nu online of met een folder is. We maken het graag!

Wij laten ons kennen.