Skip to main content

CONCEPT
TEKST
VORMGEVING
DRUKWERK

CONCEPT  TEKST  VORMGEVING  DRUKWERK

Duizenden leads met win-actie voor MAF

MAF wil meer mensen betrekken bij hun werk en zet daarom jaarlijks in op een grote leadcampagne. Met behulp van een winactie worden via verschillende offline kanalen potentieel nieuwe donateurs bereikt.

Samen met MAF ontwikkelden we de laatste 2 jaar het concept, wij deden de vormgeving en verzorgden het drukwerk.

Jaarlijks levert deze win-actie duizenden leads op. Die vervolgens een speciaal ontwikkelde welkomstjourney ontvangen.

Elk jaar weer raken er meer mensen enthousiast over het werk van MAF. Om deze nieuwe relaties te verwelkomen en infomeren ontwikkelden we samen met MAF een welkomstjourney. In circa een half jaar tijd ontvangen mensen verschillende poststukken waarmee ze op reis gaan langs het wereldwijde werk van MAF. Deze items (o.a. een ticket, bestemmingsboekjes en een special van het magazine) ontworpen we in de herkenbare MAF-stijl, maar met een eigen tintje. De sfeer ademt reizen, vliegen en een buitenlandse setting. Zodat het voor de lezer voelt alsof hij even mee is in het vliegtuig van een MAF piloot!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met één van onze fondsenwervers.

Else Schaap
Fondsenwerver

Mail Else

Edwin Grootendorst 
Strategisch Marketeer / Fondsenwerver

Mail Edwin

Meer werk

Positionering

Scholengemeenschap Echnaton in Almere vroeg ons een nieuwe huisstijl te ontwerpen. Leren in beweging: dat typeert deze toffe, sportieve en talentgerichte middelbare school. Vanuit die positionering zijn we begonnen met de nieuwe huisstijl. We hebben een beeldmerk gemaakt met veel beweging en nieuwe frisse kleuren. Naast de nieuwe huisstijl hebben we een wervingscampagne ontwikkeld, promovideo’s, website, social media, banners en nog meer leuke items. Echnaton is blij en wij ook!

Om groep 7 en 8 kinderen echt een goede eerste indruk te geven hebben we een promovideo gemaakt. Leerlingen van Echnaton vertellen maar laten ook zien wat Echnaton te bieden heeft. En wat ze zelf zo leuk vinden. We hebben het in de vorm van een radioprogramma gegoten want op Echnaton kunnen jongeren leren om radio te maken. Een unieke school!

Zelf ook nieuwe positionering?

Weet jij waar je als school onderscheidend in bent? Neem contact op met: bert@deelstraendejong.nl

 

 

Driestar College

Twee jaar lang geen fysieke events voor groep 7, 8 leerlingen en ouders. Dat was een omschakeling, maar het biedt ook mogelijkheden. Voor deze middelbare school in Gouda, Lekkerkerk en Leiden bedachten we een online tour door de school. De tour kon je volgen door aanwijzingen op een poster met qr-codes. Daarmee ging je naar de website met video’s en opdrachten. Enthousiaste leerlingen en docenten gaven een kijkje in de school. Er kon ook een code gekraakt worden met een toffe prijs.

Speciale box

Alle groep 8 leerlingen uit de regio kregen hiervoor een speciale box met daarin de poster en allerlei andere tools om de opdrachten uit te voeren (bijv. een Goudse stroopwafel, een meetlint, een festivalarmbandje). Op de dag dat de tour online ging, zaten ook docenten online klaar om over verschillende onderwerpen door te praten. Het waren geslaagde online Open Dagen met veel enthousiaste reacties, inzendingen en duizenden bezoekers. Aan de bezoekersaantallen op de website te zien, scoorde deze online aanpak vele malen beter dan een fysieke Open Dag. Ook meer groep 7 leerlingen keken mee.

Zelf ook leerlingwerving?

Wil je je leerlingwerving ook een impuls geven? Neem contact op met: simone@deelstraendejong.nl